MEDIA

Ground Breaking Report Measures Cost of Conflict in the Middle East
Nieuws Bank , January 27, 2009

U hebt een pagina opgevraagd uit het Nieuwsbank persberichtenarchief en u bent geen abonnee. Daarom vragen wij u nu een kleine bijdrage voor het onderhoud van onze persberichtenverzameling. Hieronder ziet u de eerste 100 woorden van het door u opgevraagde persbericht, na betaling kunt u het hele persbericht lezen.

Bent u al wel abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.

Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Koop geen kat in de zak! Lees dit goed:

  • Waarschuwingen: Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn. Let op de lengte: Het volledige bericht is wellicht niet veel langer dan de eerste honderd woorden die u hieronder ziet. Nieuwsbank levert hier alleen bronmateriaal: als u een journalistiek eindproduct verwacht, ligt teleurstelling voor de hand. U betaalt niet voor dit bericht maar voor het gebruik van de Nieuwsbank verzameling; het kan zijn dat dit persbericht elders of later gratis aangeboden wordt. 
  • Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Onze klantenservice onderschrijft de ECPN gedragscode voor online zakendoen. 
  • Uw email-adres blijft vertrouwelijk, Nieuwsbank gebruikt het alleen voor deze transactie. 
  • Hebt u vragen over de betaling bel dan de Nieuwsbank helpdesk, hebt u vragen over de inhoud van het bericht, kijk dan naar de adresgegevens in het bericht zelf of volg de link naar de originele vindplaats. Eerste 1285 tekens van het bericht: Datum: 27-01-2009 --------------------------------------------------------------------------------Ground Breaking Report Measures Cost of Conflict in the Middle EastGround Breaking Report Measures Cost of Conflict in the Middle East 27/01/2009 09:09 PR Newswire MUMBAI, India, January 27 /PRNewswire/ -- The opportunity cost of conflicts in the Middle East since 1991 is 12 trillion dollars, says a new research report on the Cost of Conflict in the Middle East by Strategic Foresight Group, a leading Asian think-tank. To view the Multimedia News Release please visit: PRNewswire
  • FOCUS AREAS